Bach Müzik Festivali

Bach Müzik Festivali

Tur Programı

11 Haziran Perşembe : İstanbul -  Leipzig

Sabah TK 1337 sayılı uçak ile saat 08.20’de Leipzig’e uçuş. 10.20’de varış. Havalimanında karşılanma ve Halle’ye otele doğru transfer. Otele yerleşme sonrası Halle şehir turu. Handel için müze olarak kullanılan Handel evi, hiç kulesi olmayan aslı Dominiken tarikatı için yapılmış olan Katedral gezisi. Saat 19.30’da Sophie Harmsen ve Andreas Wolf eşliğinde Handel Müzesinde konser’e katılım. Otele yürüyerek dönüş.Konaklama otelde.

12 Haziran Cuma: Halle - Leipzig

Öğleden sonra Leipzig’e hareket. Leipzig’e varış. Şehir turu. Bach Müzesi ve Aziz Thomas Meydanı. Otele yerleşme ve dinlenme. Akşam yemeği Auerbachs Keller restoranında.

13 Haziran Cumartesi: Leipzig

Sırasıyla Bach’ın kiliseleri olan St. Thomas ve St. Nikolai Kiliseleri, Mendelssohn evi gezileri. Saat 20.00'da No 33 Double Magnificat Konseri’ne katılım.

14 Haziran Pazar: Leipzig

Leipzig’de Schumann Evi, Leipzig Güzel sanatlar Müzesi ve Leipzig Müzik enstrümanları müzesi gezisi. Saat 20.00’da No 55 »Choicest Church-Music konserine katılım.

“Tam bir müzik şöleni sizleri bekliyor.”

15 Haziran Pazartesi: Leipzig - Istanbul

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman.  Öğle yemeği Augustiner am Markt Restoran’da. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra Havalimanına transfer TK 1340 sayılı uçakla 18.00’da İstanbul’ uçuş. 22.00’da İstanbul’a varış.

 

Bilgi Panasu

Galeri

Benzer Seruvenler